Dé koffieleverancier met passie voor jouw koffie!
______________________________

 

Welkom bij JouwKoffie

JouwKoffie is dé koffieleverancier met passie voor jouw koffie. De klant staat bij ons altijd voorop, daarom werken wij met korte lijnen, snelle service en de juiste producten. Vanuit onze liefde voor koffie en elkaar zijn wij de koffieleverancier van de Veluwe die altijd met u meedenkt. Al onze producten kiezen wij zorgvuldig uit om zo de lekkerste koffie op jouw werkplek te krijgen. Wij staan volledig voor u klaar.

In onze showroom in Barneveld bieden wij je de mogelijkheid om verschillende smaken te proeven uit diverse koffieautomaten. Loop gerust eens bij ons naar binnen, of maak een afspraak met één van onze adviseurs op 0342 - 22 4000 of info@jouwkoffie.nl.


Wilt u ons rechtstreeks bellen?

Teus Veldhuizen 06-82809145

 Dit zijn wij

  • Een persoonlijke relatie met jou als klant
  • Jouw koffie adviseur heeft professionele kennis en ervaring
  • Gratis service en onderhoud
  • Géén voorrijkosten
  • Snelle levering binnen 24 uur
  • Storingen worden binnen 24 uur opgelost 

Klantreacties
 
JouwKoffie onderscheidt zich door te werken met korte lijnen, snelle service en de juiste producten. Onze klanten zijn uitermate tevreden over service die JouwKoffie voor hen verzorgt. Lees hier wat klanten zeggen over JouwKoffie.

Klant

Klant

Spyder Koeriers en Transport, Gijs

''Heerlijk om weer de koffie van Job te drinken. De koffiemachine is gelijk weer goed afgesteld. Snelle levering en goede service''.

Koeriersdiensten met kwaliteit, service en snelheid. Voor ondernemend Barneveld, Voorthuizen, Nijkerk, Amersfoort en Ede.

www.spyderkoeriers.nl

Klant

Klant

Vandentop Tuinhout, Robert

''We zijn enorm tevreden over de samenwerking met JouwKoffie. Korte lijnen, snelle service en een gezonde dosis humor heeft ervoor gezorgd dat wij gekozen hebben voor JouwKoffie''.

Van Den Top Tuinhout in Barneveld is dé landelijke specialist in tuinafscheidingen, vlonders, tuinhout en andere materialen voor houtbouw.

www.vandentop.nl


Webshop

Het zijn bizarre en onzekere tijden. Wij kunnen op dit moment onze persoonlijke service niet aanbieden zoals je van ons gewend bent. Daarom is onze webshop live gegaan! Bestel je koffie via onze webshop op www.jouwkoffie.nl.

 Vragen over onze producten? Neem contact met ons op via: 0342 - 224000 📞 
E-mailen
Bellen
Info