Dé koffieleverancier met passie voor jouw koffie!
______________________________


Job van Vliet

Job van Vliet

Ik ben Job van Vliet, eigenaar en oprichter van JouwKoffie. De keuze om opnieuw in de koffie te beginnen ligt in de liefde voor het product en een warm hart voor mensen. Een goede kop koffie geeft mensen de energie voor hun werkdag. Door als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan is er een wereld aan mogelijkheden open gegaan. Dit resulteert in een nog steeds uitbreidend assortiment met verrassende producten. Wilt u ook verrast worden, neem dan gauw contact op.

Titel Oprichter job@jouwkoffie.nl

Teus Veldhuizen

Teus Veldhuizen

Ik ben Teus Veldhuizen. Na een eerdere carrière in de koffie, en een klein gedwongen uitstapje, ben ik vanaf 1 september 2020 weer terug in de koffiewereld. Samen met Job van Vliet ga ik verder bouwen op het stevig fundament wat hij eerder dit jaar gelegd heeft. Koffie is niet het belangrijkste in het leven, maar het is voor mij wel een prachtig middel om mensen blij te maken. Ik ben trots op ons mooie assortiment producten en machines, en wil u daar graag in laten meedelen. Maximaal meedenken, dat is de kracht van Jouwkofie.

Titel Bedrijfsleider teus@jouwkoffie.nl

Rianne de Wild

Rianne de Wild

Ik ben Rianne de Wild. Het mooie bedrijf wat beide heren hebben hangt en staat natuurlijk met een goede boekhouding. Ik ben blij dat ik daar aan mee kan werken, al was het al voor de goede secondaire arbeidsvoorwaarden, de lekkere koffie.

Titel Administratief medewerkster

 
E-mailen
Bellen
Info